De Verraders: verzoening van Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders: verzoening van Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders: verzoening van Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorige week probeerde de twee vrouwelijke Verraders hun mede-Verrader Sander af te zetten. Die poging mislukte en daarom moeten de drie zich nu weer verzoenen... gaat dat lukken? Je ziet het vrijdag. Alle fragmenten uit deze uitzending Jan Slagter moppert tegen Pernille La Lau in De Verraders: ‘Het sloeg nergens op’ Bekijk deze video » VerdenkingNa het bijna afzetten van Sander maakt het herenigde Verraders-trio na de verzoening weer een frisse doorstart. Lukt het hen om Sander weer te verstoppen en de verdenking niet te laten leiden tot een exit? ValsspelenOp subtiele wijze sturen ze de verdenkingen naar getrouwe Giorgio, die door vermoeidheid zijn eigen graf steeds dieper graaft. Net wanneer zijn vonnis getekend lijkt, wordt er in de missie vals gespeeld door Ferri, die daarmee alle woede én verdenkingen op zijn hals haalt. Bekijk ook Deelnemers over het nieuwe seizoen Verraders :''Het is heel bizar wat er met je gebeurt'' Bekijk deze video » Vrijdag 10 maart in De Verraders: ''Ik vind hem heel onbetrouwbaar'' Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders: verzoening van Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vorige week probeerde de twee vrouwelijke Verraders hun mede-Verrader Sander af te zetten. Die poging mislukte en daarom moeten de drie zich nu weer verzoenen... gaat dat lukken? Je ziet het vrijdag.

Verdenking
Na het bijna afzetten van Sander maakt het herenigde Verraders-trio na de verzoening weer een frisse doorstart. Lukt het hen om Sander weer te verstoppen en de verdenking niet te laten leiden tot een exit?

Valsspelen
Op subtiele wijze sturen ze de verdenkingen naar getrouwe Giorgio, die door vermoeidheid zijn eigen graf steeds dieper graaft. Net wanneer zijn vonnis getekend lijkt, wordt er in de missie vals gespeeld door Ferri, die daarmee alle woede én verdenkingen op zijn hals haalt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV