Freeks Saturday Night Safari gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Freeks Saturday Night Safari gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Freeks Saturday Night Safari gemist? Bekijk hier de hele uitzending Freek Vonk neemt in de nieuwe zaterdagavondshow Freeks Saturday Night Safari de kijker - die jong en oud kunnen zijn - meenemen naar de meest bijzondere plekken op Aarde. Natuurlijk wordt gekeken naar de meest bijzondere dieren. DichtbijVia boeiende colleges, prachtige beelden én prikkelende vragen over de natuur neemt Freek Vonk iedereen mee op een wonderlijke reis door de natuur. De studio is uitgerust met speciale technologieën waardoor sommige dieren ineens wel heel dichtbij komen.  Eerste afleveringIn de eerste aflevering reist Freek met het publiek naar de prairie: de graslanden van Noord-Amerika. Een extreem gebied in de schaduw van de Rocky Mountains, waar dieren en planten spelen met vuur. Te gast in deze aflevering: Lisa Loeb, Jesse Klaver, André Dongelmans en Sander Lantinga. Bekijk ook Vriendin 'spot' Freek Vonk in het wild: bekijk de hilarische video Bekijk deze video » Freek Vonk wordt in gezicht gebeten door een slang: 'Stoute jongen!' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Freek Vonk neemt in de nieuwe zaterdagavondshow Freeks Saturday Night Safari de kijker - die jong en oud kunnen zijn - meenemen naar de meest bijzondere plekken op Aarde. Natuurlijk wordt gekeken naar de meest bijzondere dieren.

Dichtbij
Via boeiende colleges, prachtige beelden én prikkelende vragen over de natuur neemt Freek Vonk iedereen mee op een wonderlijke reis door de natuur. De studio is uitgerust met speciale technologieën waardoor sommige dieren ineens wel heel dichtbij komen. 

Eerste aflevering
In de eerste aflevering reist Freek met het publiek naar de prairie: de graslanden van Noord-Amerika. Een extreem gebied in de schaduw van de Rocky Mountains, waar dieren en planten spelen met vuur. Te gast in deze aflevering: Lisa Loeb, Jesse Klaver, André Dongelmans en Sander Lantinga.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Freeks Saturday Night Safari

Actuele video's

Meer actuele video's