Hart van Nederland: brand in muziekschool Renkum, waarschijnlijk brandstichting (video)

Hart van Nederland: brand in muziekschool Renkum, waarschijnlijk brandstichting (video)

Zondag 19 maart 2023 om 10:34

<em>Hart van Nederland</em>: brand in muziekschool Renkum, waarschijnlijk brandstichting (video) In Renkum is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. Het pand huisvestte onder andere een jongerencentrum en een muziekvereniging. De brandweer vermoedt dat het om brandstichting gaat, de politie doet momenteel onderzoek, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Grote brand in crematorium Groningen: bekijk de beelden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederand: grote brand in voormalige seksclub Roermond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee vrouwen en vijf kinderen betrokken bij auto-ongeluk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Renkum is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. Het pand huisvestte onder andere een jongerencentrum en een muziekvereniging. De brandweer vermoedt dat het om brandstichting gaat, de politie doet momenteel onderzoek, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's