Grote brand in crematorium Groningen: bekijk de beelden (Hart van Nederland)

Grote brand in crematorium Groningen: bekijk de beelden (Hart van Nederland)

Vrijdag 17 maart 2023 om 16:42

In een crematorium aan het Hoendiep in Groningen is vrijdagmiddag brand ontstaan. Het betreft een grote brand in de dakconstructie, de brandweer is uitgerukt om te blussen. Waarschijnlijk is de brand ontstaan door een technisch mankement, er zijn geen gewonden gevallen. Er stond een uitvaartdienst op de planning, deze is verplaatst naar een andere locatie.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Grote brand in crematorium Groningen: bekijk de beelden (<em>Hart van Nederland</em>) In een crematorium aan het Hoendiep in Groningen is vrijdagmiddag brand ontstaan. Het betreft een grote brand in de dakconstructie, de brandweer is uitgerukt om te blussen. Waarschijnlijk is de brand ontstaan door een technisch mankement, er zijn geen gewonden gevallen. Er stond een uitvaartdienst op de planning, deze is verplaatst naar een andere locatie. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Buurtbewoners vertellen over grote brand Arnhem: "Veel drugsoverlast" (video) Bekijk deze video » Video: vrachtwagen met kaas in brand op A67, weg richting Eindhoven dicht Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's