Hart van Nederland: man valt uit scootmobiel, komt in water terecht en overlijdt (video)

Hart van Nederland: man valt uit scootmobiel, komt in water terecht en overlijdt (video)

Sunday 19 March 2023 om 11:53

<em>Hart van Nederland</em>: man valt uit scootmobiel, komt in water terecht en overlijdt (video) In Leidschendam is een man overleden nadat hij in het water was gevallen. Reanimatie mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland. De man is uit zijn scootmobiel gevallen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederand: grote brand in voormalige seksclub Roermond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee vrouwen en vijf kinderen betrokken bij auto-ongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand in muziekschool Renkum, waarschijnlijk brandstichting (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Leidschendam is een man overleden nadat hij in het water was gevallen. Reanimatie mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland. De man is uit zijn scootmobiel gevallen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's