Hart van Nederland: wie zijn die jonge politici die voor de BBB aan de slag gaan?

Hart van Nederland: wie zijn die jonge politici die voor de BBB aan de slag gaan?

<em>Hart van Nederland</em>: wie zijn die jonge politici die voor de <em>BBB</em> aan de slag gaan? Wie staan er na de monsterzege van de partij van Caroline van der Plas te trappelen om voor de BBB aan de bak te gaan? In Hart van Nederland zien we een aantal jonge politici in spé die er wel zin in hebben. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Moeder van Caroline van der Plas over verkiezingen: ''Mijn dochter maakt geschiedenis'' Bekijk deze video » Kayl Grippeling, de zoon van Caroline van der Plas: 'Heb mijn moeder flink geknuffeld' (video) Bekijk deze video » VI: René over Yoeri Albrecht: 'Zo'n grachtengordellul keek heel minachtend naar Caroline van der Plas' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wie staan er na de monsterzege van de partij van Caroline van der Plas te trappelen om voor de BBB aan de bak te gaan? In Hart van Nederland zien we een aantal jonge politici in spé die er wel zin in hebben.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV