Finale van Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag kun je kijken naar de finale van Hunted. Er zijn nog drie koppels in het spel en er is natuurlijk alles aan gelegen voor de Hunters om ze te pakken. Ondertussen proberen de drie duo's natuurlijk het extractiepunt te bereiken. Duo'sDe overgebleven duo's zijn het Expeditie Robinson duo Sylvana IJsselmuiden (presentatrice) en Sandra Ysbrandy (tv-kok), Studio Sport-presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst én PowNed presentator Mark 'Slijptol' Baanders en Gierige Gast Niels Oosthoek. After the HuntNa de finale is ook de napraatshow After the Hunt te zien op NPO 3. De vijf duo's - waaronder Denzel en Famke Louise - blikken terug op hun avontuur en de Hunters op de manier waarop ze de duo's gepakt hebben. Bekijk ook Famke Louise en Denzel Slager slechtste koppel in Hunted VIPS: "Cruciale fouten" Bekijk deze video » Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 20 March 2023 om 21:16

Maandag kun je kijken naar de finale van Hunted. Er zijn nog drie koppels in het spel en er is natuurlijk alles aan gelegen voor de Hunters om ze te pakken. Ondertussen proberen de drie duo's natuurlijk het extractiepunt te bereiken.

Duo's
De overgebleven duo's zijn het Expeditie Robinson duo Sylvana IJsselmuiden (presentatrice) en Sandra Ysbrandy (tv-kok), Studio Sport-presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst én PowNed presentator Mark 'Slijptol' Baanders en Gierige Gast Niels Oosthoek.

After the Hunt
Na de finale is ook de napraatshow After the Hunt te zien op NPO 3. De vijf duo's - waaronder Denzel en Famke Louise - blikken terug op hun avontuur en de Hunters op de manier waarop ze de duo's gepakt hebben.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hunted

Actuele video's

Meer actuele video's