Ricardo in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor heb ik zo'n slecht gebit'

Ricardo in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor heb ik zo'n slecht gebit'

Maandag 20 maart 2023 om 13:25

Ricardo vertelt openhartig aan Jopie hoe het komt dat hij niet zo'n goed gebit heeft: 'Het is niet helemaal netjes en gezond en dat heeft te maken met de verwaarlozing van mezelf een tijdje terug. Niet eten en niet drinken.' Dat antwoord emotioneert zijn date duidelijk: 'Dit soort dingen vind ik wel moeilijk.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Ricardo in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Hierdoor heb ik zo'n slecht gebit' Ricardo vertelt openhartig aan Jopie hoe het komt dat hij niet zo'n goed gebit heeft: 'Het is niet helemaal netjes en gezond en dat heeft te maken met de verwaarlozing van mezelf een tijdje terug. Niet eten en niet drinken.' Dat antwoord emotioneert zijn date duidelijk: 'Dit soort dingen vind ik wel moeilijk.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lucette over haar uiterlijk in Lang Leve de Liefde: ''Alles is echt hé!'' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Naaldhakjes met jarretelletjes maken me wild' Bekijk deze video » René van der Gijp over gozer bij LLDL: ‘Hij durft niet te zeggen dat ze lekkere tieten heeft!’ Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's