Lang Leve de Liefde: 'Naaldhakjes met jarretelletjes maken me wild'

Lang Leve de Liefde: 'Naaldhakjes met jarretelletjes maken me wild'

Vrijdag 17 maart 2023 om 10:11

Als Jopie haar date Ricardo vraagt wat zijn parter moet dragen om hem wild te krijgen hoeft die daar niet hele lang over na te denken: ''Naaldhakjes met jarretelletjes vind ik wel sexy. En een stringetje, mooi behaatje ofzo. Haartjes een beetje leuk, niet teveel make-up. Dat maakt mij wel foxwild.' En waar houdt Jopie van? 'Waar ik wel echt hot van kan worden is als een jongen me heel geil aankijkt.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Naaldhakjes met <em>jarretelletjes</em> maken me wild' Als Jopie haar date Ricardo vraagt wat zijn parter moet dragen om hem wild te krijgen hoeft die daar niet hele lang over na te denken: ''Naaldhakjes met jarretelletjes vind ik wel sexy. En een stringetje, mooi behaatje ofzo. Haartjes een beetje leuk, niet teveel make-up. Dat maakt mij wel foxwild.' En waar houdt Jopie van? 'Waar ik wel echt hot van kan worden is als een jongen me heel geil aankijkt.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Melissa in Lang Leve De Liefde: 'Bowlen komt boven mijn relatie' (video) Bekijk deze video » Ricardo in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor heb ik zo'n slecht gebit' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's