Maandag in Chateau Meiland: Martien heeft commentaar op hoe Erica in de tuin werkt

Maandag in Chateau Meiland: Martien heeft commentaar op hoe Erica in de tuin werkt

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Martien heeft commentaar op hoe Erica in de tuin werkt Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe Erica en Martien lekker samen in de tuin aan het werken zijn. Uiteraard wordt er gedurende het boompjes planten ook lekker wat gekibbeld en ook geeft Martien zijn vrouw wat (on)welkome tips: 'Aansluiten! Draaien, draaien!' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Hierboven zie je een hilarisch fragment van vorige week. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: lijkt Vivé Meiland in haar gedrag op moeder Maxime? (video) Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda de Mol maakt veel los met opmerking over uitwonende kinderen Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Chateau Meiland: Martien heeft commentaar op hoe Erica in de tuin werkt
Maandag 20 maart 2023 om 13:02

Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe Erica en Martien lekker samen in de tuin aan het werken zijn. Uiteraard wordt er gedurende het boompjes planten ook lekker wat gekibbeld en ook geeft Martien zijn vrouw wat (on)welkome tips: 'Aansluiten! Draaien, draaien!'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Hierboven zie je een hilarisch fragment van vorige week.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's