Video: Peter R. de Vries Foundation probeert met 250.000 euro coldcase op te lossen

Video: Peter R. de Vries Foundation probeert met 250.000 euro coldcase op te lossen

Maandag 20 maart 2023 om 21:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Peter R. de Vries Foundation</em> probeert met 250.000 euro <em>coldcase</em> op te lossen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries heeft zich met vele moordzaken beziggehouden. Een paar maanden voor zijn overlijden haalde hij een dossier uit het archief, zijn dochter Kelly de Vries heeft de cold case opgepakt en heeft nieuws. Ze looft een recordbedrag van 250.000 euro uit in de hoop de cold case van Maria van der Zanden op te lossen. Van 22-jarige Maria is sinds 1994 geen spoor te bekennen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Peter R. de Vries Foundation probeert met 250.000 euro coldcase op te lossen

Peter R. de Vries heeft zich met vele moordzaken beziggehouden. Een paar maanden voor zijn overlijden haalde hij een dossier uit het archief, zijn dochter Kelly de Vries heeft de cold case opgepakt en heeft nieuws. Ze looft een recordbedrag van 250.000 euro uit in de hoop de cold case van Maria van der Zanden op te lossen. Van 22-jarige Maria is sinds 1994 geen spoor te bekennen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's