Help, mijn man is klusser!: stel slaapt al jaren met twee kinderen in ouderlijk bed

Help, mijn man is klusser!: stel slaapt al jaren met twee kinderen in ouderlijk bed

Tuesday 21 March 2023 om 09:44

In Help, mijn man is klusser! laat Fede aan John Williams zien hoe zij, echtgenoot Dennis en hun twee kleine kinderen al jaren in een bouwval leven. Ze slapen zelfs met z'n vieren in het ouderlijk bed. Fede laat de 'co-sleeper' zien, waar baby's tot 6 maanden in slapen en legt uit: "De reden dat ie daar nog staat is zodat we niet uit bed vallen!" Dat Dennis wel degelijk kluscapaciteiten bezit, is te zien aan het al verbouwde kamertje. Helaas heeft hij het klussen niet doorgezet.

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Help, mijn man is klusser!</em>: stel slaapt al jaren met twee kinderen in ouderlijk bed In Help, mijn man is klusser! laat Fede aan John Williams zien hoe zij, echtgenoot Dennis en hun twee kleine kinderen al jaren in een bouwval leven. Ze slapen zelfs met z'n vieren in het ouderlijk bed. Fede laat de 'co-sleeper' zien, waar baby's tot 6 maanden in slapen en legt uit: "De reden dat ie daar nog staat is zodat we niet uit bed vallen!" Dat Dennis wel degelijk kluscapaciteiten bezit, is te zien aan het al verbouwde kamertje. Helaas heeft hij het klussen niet doorgezet. Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Job in Help, mijn man is klusser! over kinderen krijgen: "Je jeugd is wel echt klaar" Bekijk deze video » Lia viel al twee keer van de trap (Help, Mijn Man Is Klusser) Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: John Williams wil Jos helpen ‘voor niks en een glimlach’ Bekijk deze video »
TV :
Help, mijn man is klusser!: stel slaapt al jaren met twee kinderen in ouderlijk bed

Actuele video's

Meer actuele video's