Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?'

Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?'

Dinsdag 21 maart 2023 om 08:47

Linda is duidelijk veel te aanwezig en bazig voor haar date Remko, die ze werkelijk bij iedere opmerking die haar niet aanstaat aanpakt. Als hij haar vriendelijk vertelt dat hij speciaal voor haar zijn best heeft gedaan om er netjes uit te zien reageert ze: 'Je weet toch helemaal niet hoe ik dat belangrijk vind?'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Linda <em>bitcht</em> in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?' Linda is duidelijk veel te aanwezig en bazig voor haar date Remko, die ze werkelijk bij iedere opmerking die haar niet aanstaat aanpakt. Als hij haar vriendelijk vertelt dat hij speciaal voor haar zijn best heeft gedaan om er netjes uit te zien reageert ze: 'Je weet toch helemaal niet hoe ik dat belangrijk vind?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Ricardo in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor heb ik zo'n slecht gebit' Bekijk deze video » Zie: Linda doet continu flauw tegen Remko: 'Fijn dat je ook input hebt' (LLDL) Bekijk deze video »
TV :
Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?'

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's