Verrassend! Peter Gillis en programma Massa is Kassa keert toch terug bij SBS6

Verrassend! Peter Gillis en programma Massa is Kassa keert toch terug bij SBS6

Verrassend! Peter Gillis en programma <em>Massa is Kassa</em> keert toch terug bij SBS6 Een toch enigszins verrassende ontwikkeling komt van het front van Talpa en de familie Gillis: er komt toch een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Dat maakte hoofdpersoon Peter zelf bekend op zijn Instagram. Zonder NicolDe 61-jarige Peter Gillis maakt het nieuwe seizoen natuurlijk zonder Nicol Kremers. De twee gingen recent uit elkaar. Verwacht werd dat door deze breuk er geen nieuw seizoen zou komen, maar niets blijkt minder waar. Ondanks de verschillende juridische procedures en de tegenvallende kijkcijfers van vorig seizoen komt er gewoon een nieuw seizoen. Bekijk een fragment uit de laatste aflevering van Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nicol doet onthulling over breuk Peter Gillis: 'Al sinds september single' Bekijk deze video » Peter Gillis ontkent dat hij en Nicol al sinds september uit elkaar zijn Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 21 maart 2023 om 16:20

Een toch enigszins verrassende ontwikkeling komt van het front van Talpa en de familie Gillis: er komt toch een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Dat maakte hoofdpersoon Peter zelf bekend op zijn Instagram.

Zonder Nicol
De 61-jarige Peter Gillis maakt het nieuwe seizoen natuurlijk zonder Nicol Kremers. De twee gingen recent uit elkaar. Verwacht werd dat door deze breuk er geen nieuw seizoen zou komen, maar niets blijkt minder waar. Ondanks de verschillende juridische procedures en de tegenvallende kijkcijfers van vorig seizoen komt er gewoon een nieuw seizoen.

Bekijk een fragment uit de laatste aflevering van Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's