Peter Gillis ontkent dat hij en Nicol al sinds september uit elkaar zijn

Peter Gillis ontkent dat hij en Nicol al sinds september uit elkaar zijn

Monday 6 March 2023 om 11:22

Zien: Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol?

Nicol Kremers deed afgelopen weekend een nogal vreemde onthulling, ze liet namelijk op TikTok weten dat zij en Peter Gillis al begin september een punt achter hun relatie hebben gezet. Dit is nogal opmerkelijk, omdat op social media en in Familie Gillis: massa is kassa de indruk werd gewekt dat de twee het nog gewoon gezellig hadden samen. Ook het feit dat Peter Nicol in mei had mishandeld werd in eerste instantie ontkend door de realitysterren. Peter ontkent nu in Shownieuws dat de twee in september al uit elkaar waren…

Bekijk de video van Shownieuws met de beelden van social media hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Peter Gillis</em> ontkent dat hij en Nicol al sinds september uit elkaar zijn Zien: Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? Nicol Kremers deed afgelopen weekend een nogal vreemde onthulling, ze liet namelijk op TikTok weten dat zij en Peter Gillis al begin september een punt achter hun relatie hebben gezet. Dit is nogal opmerkelijk, omdat op social media en in Familie Gillis: massa is kassa de indruk werd gewekt dat de twee het nog gewoon gezellig hadden samen. Ook het feit dat Peter Nicol in mei had mishandeld werd in eerste instantie ontkend door de realitysterren. Peter ontkent nu in Shownieuws dat de twee in september al uit elkaar waren… Bekijk de video van Shownieuws met de beelden van social media hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: Johan Derksen ziet relatie Sylvie Meis & Peter Gillis wel voor zich Bekijk deze video » Nicol doet onthulling over breuk Peter Gillis: 'Al sinds september single' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's