Zie: Rinke van Ex on the Beach nu in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel een sprankel'

Zie: Rinke van Ex on the Beach nu in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel een sprankel'

Tuesday 21 March 2023 om 22:43

Zie: Rinke van <em>Ex on the Beach</em> nu in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik voel een sprankel' Rinke en Romy zijn het al snel met elkaar eens. Ze zijn beiden niet jaloers en dat is een teken voor Rinke om flink te knuffelen. "Ik ben erg blij met deze match. Zowel innerlijk als uiterlijk. Ik voel een sprankel," aldus de verliefde Rinke. Of Romy hetzelfde voelt moet nog blijken. Bekijk hieronder de video. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. :[video:videos](ids:"551394,551248,551247" title:"Bekijk ook")
TV :

Rinke en Romy zijn het al snel met elkaar eens. Ze zijn beiden niet jaloers en dat is een teken voor Rinke om flink te knuffelen. "Ik ben erg blij met deze match. Zowel innerlijk als uiterlijk. Ik voel een sprankel," aldus de verliefde Rinke. Of Romy hetzelfde voelt moet nog blijken.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

:[video:videos](ids:"551394,551248,551247" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's