Hart van Nederland: jongetje (8) komt om het leven bij auto-ongeluk (video)

Hart van Nederland: jongetje (8) komt om het leven bij auto-ongeluk (video)

Woensdag 22 maart 2023 om 19:57

Door een ongeluk tussen een auto en een voetganger in de Noord-Brabantse gemeente Eersel is een 8-jarige jongen omgekomen. Dat meldt Hart van Nederland.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: jongetje (8) komt om het leven bij auto-ongeluk (video) Door een ongeluk tussen een auto en een voetganger in de Noord-Brabantse gemeente Eersel is een 8-jarige jongen omgekomen. Dat meldt Hart van Nederland. Lees verder onder de video. OngelukWat er exact gebeurd is kon een politiewoordvoerder nog niet zeggen. 'De precieze toedracht zal onderzocht gaan worden.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: twee vrouwen en vijf kinderen betrokken bij auto-ongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man gewond door schietpartij, vier kinderen thuis tijdens incident Bekijk deze video »
Nieuws :

Ongeluk
Wat er exact gebeurd is kon een politiewoordvoerder nog niet zeggen. 'De precieze toedracht zal onderzocht gaan worden.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's