Hart van Nederland: man gewond door schietpartij, vier kinderen thuis tijdens incident

Hart van Nederland: man gewond door schietpartij, vier kinderen thuis tijdens incident

<em>Hart van Nederland</em>: man gewond door <em>schietpartij</em>, vier kinderen thuis tijdens incident In Capelle aan den IJssel is in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige man gewond geraakt door een schietincident. Volgens Hart van Nederland waren er op het moment van de schietpartij ook vier kinderen in huis. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: zeven kinderen betrokken bij auto-ongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand in muziekschool Renkum, waarschijnlijk brandstichting (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man valt uit scootmobiel, komt in water terecht en overlijdt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Capelle aan den IJssel is in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige man gewond geraakt door een schietincident. Volgens Hart van Nederland waren er op het moment van de schietpartij ook vier kinderen in huis. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV