Live stream Frankrijk - Nederland (EK-kwalificatie)

Live stream Frankrijk - Nederland (EK-kwalificatie)

Vrijdag 24 maart 2023 om 12:40

Kijk vrijdag 24 maart vanaf 20.45 uur LIVE naar Frankrijk - Nederland via de livestream hieronder.

Vrijdag spelen Nederland en Frankrijk tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Frankrijk - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Frankrijk - Nederland is vrijdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Frankrijk - Nederland</em> (EK-kwalificatie) Kijk vrijdag 24 maart vanaf 20.45 uur LIVE naar Frankrijk - Nederland via de livestream hieronder. Vrijdag spelen Nederland en Frankrijk tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Frankrijk - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Frankrijk - Nederland is vrijdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Frankrijk - Nederland (EK-kwalificatie)

Actuele video's

Meer actuele video's