Frankrijk - Nederland live op tv en online (EK-kwalificatie)

Frankrijk - Nederland live op tv en online (EK-kwalificatie)
Moeilijkste tegenstander uit de kwalificatie

Sport :

Het EK-kwalificatietoernooi gaat beginnen en in de eerste speelronde staan er direct twee grootmachten tegenover elkaar: het Nederlands elftal neemt het op tegen Frankrijk: de regerend Europees kampioen. De wedstrijd in het Stade de France is om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv.

Komende maandag speelt Nederland het tweede duel in de EK kwalificatie, thuis tegen Gibraltar. Ook hierover lees je alles bij Gids.tv.

Bondscoach Koeman
De wedstrijd in het Stade de France, het stadion waar Les Blues haar thuiswedstrijden aflegt, zal in het teken staan van de rentree van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal. In het vorige WK haalde Louis van Gaal met de Nederlandse equipe de kwartfinale, waarin ze werden uitgeschakeld door Argentinië.

Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Rentree of debuut?
De grote vraag is of bondscoach Koeman in deze wedstrijd al nieuwe jongens laat debuteren in het elftal of mensen terug laat keren. Geertruida en Wieffer, twee van de sterspelers van koploper Feyenoord, zijn naast doelman Verbruggen de kanshebbers om te debuteren. Of gaan we een rentree van Gini Wijnaldum in Oranje zien?

De wedstrijd Nederland - Frankrijk is op vrijdag 24 maart om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's