Frans en Sieneke in concert is zaterdag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Frans en Sieneke in concert is zaterdag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden

<em>Frans en Sieneke in concert</em> is zaterdag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer wilde muziek opgeven voor zijn zieke vrouw Mariska Wie nog geen wilde plannen heeft voor zaterdagavond kan ook gewoon de tv aanzetten voor een gezellige tijd. Dan wordt op NPO 1 namelijk Frans en Sieneke in concert uitgezonden. Het gaat om een concertregistratie van een show die Frans Bauer en Sieneke samen gaven in Raalte. Duetten en gastartiestBauer en Sieneke, vooral bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Ik ben verliefd (Sha-la-lie), verzorgden samen een bijzondere avond. Ze zingen tijdens dit concert onder begeleiding van de Holland Showband een paar nieuwe duetten, onvervalste hits en er komt ook een leuke gastartiest voorbij. Bekijk de eerste beelden van Frans en Sieneke in concert hieronder. Frans en Sieneke in concert is zaterdag 25 maart om 22.25 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je Frans en Sieneke in concert terugkijken via Gids.tv. Zien! Frans Bauer over dagelijks 5 km wandelen: "Het is afzien voor Frans hè!" (Shownieuws) Bekijk deze video » Mariska waarschuwt Fijnaart voor zoon Frans Bauer: 'Hij gaat met de auto naar school' Bekijk deze video »
TV :
Frans en Sieneke in concert is zaterdag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden
Friday 24 March 2023 om 14:30

Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer wilde muziek opgeven voor zijn zieke vrouw Mariska

Wie nog geen wilde plannen heeft voor zaterdagavond kan ook gewoon de tv aanzetten voor een gezellige tijd. Dan wordt op NPO 1 namelijk Frans en Sieneke in concert uitgezonden. Het gaat om een concertregistratie van een show die Frans Bauer en Sieneke samen gaven in Raalte.

Duetten en gastartiest
Bauer en Sieneke, vooral bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Ik ben verliefd (Sha-la-lie), verzorgden samen een bijzondere avond. Ze zingen tijdens dit concert onder begeleiding van de Holland Showband een paar nieuwe duetten, onvervalste hits en er komt ook een leuke gastartiest voorbij.

Bekijk de eerste beelden van Frans en Sieneke in concert hieronder.

Frans en Sieneke in concert is zaterdag 25 maart om 22.25 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je Frans en Sieneke in concert terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's