Race Across the World: Eva kwaad op taxichauffeur, kost het ‘ten’ of ‘cien’ dollar?

Race Across the World: Eva kwaad op taxichauffeur, kost het ‘ten’ of ‘cien’ dollar?

Friday 24 March 2023 om 17:59

In Race Across the World wordt Eva Cleven behoorlijk kwaad op een taxichauffeur. Ze hebben voor een autorit namelijk een afspraak gemaakt over de prijs, maar er is sprake van een enorme miscommunicatie. Eva denkt dat ze ‘ten’ (10) dollar hebben afgesproken, maar blijkbaar is de chauffeur overtuigd van ‘cien’ (100) dollar. En dat is nogal een verschil voor BN’ers die met een beperkt budget 14.000 kilometer moeten reizen…

Bekijk de beelden van Race Across the World hieronder.

Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

<em>Race Across the World</em>: Eva kwaad op taxichauffeur, kost het ‘ten’ of ‘cien’ dollar? In Race Across the World wordt Eva Cleven behoorlijk kwaad op een taxichauffeur. Ze hebben voor een autorit namelijk een afspraak gemaakt over de prijs, maar er is sprake van een enorme miscommunicatie. Eva denkt dat ze ‘ten’ (10) dollar hebben afgesproken, maar blijkbaar is de chauffeur overtuigd van ‘cien’ (100) dollar. En dat is nogal een verschil voor BN’ers die met een beperkt budget 14.000 kilometer moeten reizen… Bekijk de beelden van Race Across the World hieronder. Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv. Dit zijn de deelnemers van het nieuwe programma Race Across The World Bekijk deze video » Race Across the World: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's