De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is menens voor de kandidaten in de Verraders: er moet gezocht worden naar de mensen die de boel zitten te saboteren. Terwijl sommige mensen daar bijzonder interessante trucjes voor hebben, is het voor anderen minder spannend: Selma bijvoorbeeld, die weet 100% zeker dat ze beet heeft... Alle fragmenten uit deze uitzending Irene in tranen bij verbanning De Verraders: ‘Ik ben teleurgesteld in jullie’ Bekijk deze video » Giorgio en Herman kijken terug op De Verraders, ''voelde me aan de kant gezet'' Bekijk deze video » 100% zekerSelma weet het: Noël is een verrader. Haar jacht, die gedurende de dag steeds feller wordt, drijft Noël tot wanhoop. Aangezien Noël absoluut geen Verrader is, laat het drietal dit natuurlijk gewoon gebeuren. Sander een verdachte?Helaas betekent dit niet dat de Verraders achterover kunnen leunen. Bij het afluisteren van een gesprek hoort verrader Sander zijn naam vallen als verdachte. Ook zet Chahid een val om het verraderlijke trio uit de tent te lokken. Bekijk ook De Verrarders maakt een seizoen met onbekende Nederlanders: 'Geef je nu op!' (video) Bekijk deze video » Dit is het nieuwe programma 'Het Onbekende' van Renze Klamer (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is menens voor de kandidaten in de Verraders: er moet gezocht worden naar de mensen die de boel zitten te saboteren. Terwijl sommige mensen daar bijzonder interessante trucjes voor hebben, is het voor anderen minder spannend: Selma bijvoorbeeld, die weet 100% zeker dat ze beet heeft...

100% zeker
Selma weet het: Noël is een verrader. Haar jacht, die gedurende de dag steeds feller wordt, drijft Noël tot wanhoop. Aangezien Noël absoluut geen Verrader is, laat het drietal dit natuurlijk gewoon gebeuren.

Sander een verdachte?
Helaas betekent dit niet dat de Verraders achterover kunnen leunen. Bij het afluisteren van een gesprek hoort verrader Sander zijn naam vallen als verdachte. Ook zet Chahid een val om het verraderlijke trio uit de tent te lokken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV