Irene in tranen bij verbanning De Verraders: ‘Ik ben teleurgesteld in jullie’

Irene in tranen bij verbanning De Verraders: ‘Ik ben teleurgesteld in jullie’

Maandag 27 maart 2023 om 17:12

Irene van der Laar is door de groep verbannen, veel van haar medekandidaten dachten dat ze een Verrader was. Irene is in tranen als ze hoort dat zij naar huis wordt gestuurd. “Ik ben heel erg teleurgesteld in de meesten van jullie. Ik zie het dan maar als een compliment. Maar ik ben een Getrouwe.” Vervolgens praat ze na met Sunny Bergman, die door de Verraders is vermoord.

Bekijk de beelden van backstage bij De Verraders hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Irene in tranen bij verbanning <em>De Verraders</em>: ‘Ik ben teleurgesteld in jullie’ Irene van der Laar is door de groep verbannen, veel van haar medekandidaten dachten dat ze een Verrader was. Irene is in tranen als ze hoort dat zij naar huis wordt gestuurd. “Ik ben heel erg teleurgesteld in de meesten van jullie. Ik zie het dan maar als een compliment. Maar ik ben een Getrouwe.” Vervolgens praat ze na met Sunny Bergman, die door de Verraders is vermoord. Bekijk de beelden van backstage bij De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Jan Slagter moppert tegen Pernille La Lau in De Verraders: ‘Het sloeg nergens op’ Bekijk deze video » De Verrarders maakt een seizoen met onbekende Nederlanders: 'Geef je nu op!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Irene in tranen bij verbanning De Verraders: ‘Ik ben teleurgesteld in jullie’

Actuele video's

Meer actuele video's