Start finaleweek: Big Brother komt gelijk met schokkende mededeling

Start finaleweek: Big Brother komt gelijk met schokkende mededeling

Monday 27 March 2023 om 11:18

Op zaterdag 1 april vindt alweer de finale plaats van Big Brother. Daarom gaat de finaleweek officieel van start en BB neemt het woord. De bewoners moeten namelijk de kijkers ervan overtuigen dat zij de terechte winnaar zijn van Big Brother 2023. “Je speelt mijn spel alleen, je wint mijn spel alleen. En de kijker beslist.” Verder komt er gelijk een schokkende mededeling, want voor een van de kandidaten is het gelijk de laatste avond in het BB-huis…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Start finaleweek: <em>Big Brother</em> komt gelijk met schokkende mededeling Op zaterdag 1 april vindt alweer de finale plaats van Big Brother. Daarom gaat de finaleweek officieel van start en BB neemt het woord. De bewoners moeten namelijk de kijkers ervan overtuigen dat zij de terechte winnaar zijn van Big Brother 2023. “Je speelt mijn spel alleen, je wint mijn spel alleen. En de kijker beslist.” Verder komt er gelijk een schokkende mededeling, want voor een van de kandidaten is het gelijk de laatste avond in het BB-huis… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Nederlanders snappen de Belgen niet helemaal en andersom ''Wat?'' (Big Brother) Bekijk deze video » Zien: deze persoon heeft Big Brother moeten verlaten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's