Vleeseter Rico Verhoeven krijgt weer bakken kritiek op ‘grappige’ video

Vleeseter Rico Verhoeven krijgt weer bakken kritiek op ‘grappige’ video

Maandag 27 maart 2023 om 11:32

Zien: Rico Verhoeven beschuldigd van mishandeling in grappig bedoelde video

Rico Verhoeven slaat weer de plank mis met een ‘grappige’ video die hij op Instagram plaatst. De kickbokser laat eerst zien hoe een vogel dood neervalt, vervolgens landt die zogenaamd op z'n bord en begint hij te schransen. Veel volgers kunnen deze grap niet waarderen. Mensen die vegan zijn vinden de video niet leuk, maar ook mensen die wel vlees eten twijfelen aan het gevoel van humor van Rico. "Holbewoner!", reageert iemand. En "zielig voor dat beest je hebt toch wel liefde voor dieren he?"

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Vleeseter <em>Rico Verhoeven</em> krijgt weer bakken kritiek op ‘grappige’ video Zien: Rico Verhoeven beschuldigd van mishandeling in grappig bedoelde video Rico Verhoeven slaat weer de plank mis met een ‘grappige’ video die hij op Instagram plaatst. De kickbokser laat eerst zien hoe een vogel dood neervalt, vervolgens landt die zogenaamd op z'n bord en begint hij te schransen. Veel volgers kunnen deze grap niet waarderen. Mensen die vegan zijn vinden de video niet leuk, maar ook mensen die wel vlees eten twijfelen aan het gevoel van humor van Rico. "Holbewoner!", reageert iemand. En "zielig voor dat beest je hebt toch wel liefde voor dieren he?" Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zie: Rico Verhoeven weer terug na zware blessure: 'Ik kan weer lachen' Bekijk deze video » Shownieuws: Rico Verhoeven over Black Lotus Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's