Miljoenenjacht: winnares al in tranen als Winston Gerschtanowitz aanbelt

Miljoenenjacht: winnares al in tranen als Winston Gerschtanowitz aanbelt

Monday 27 March 2023 om 13:31

In Miljoenenjacht was zondagavond te zien dat in de studio maar liefst 325.000 euro werd uitgedeeld door Linda de Mol. En dat betekent dat iemand thuis ook wordt verrast door Winston Gerschtanowitz. Hij belde aan bij een gezin met drie kinderen en gelijk bij de voordeur vloeien er al tranen. “Fuck hé!”, is de reactie van de vrouw des huizes. “Ik heb dat nog nooit gehad, al tranen bij de voordeur”, aldus Winston.

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Miljoenenjacht</em>: winnares al in tranen als Winston Gerschtanowitz aanbelt In Miljoenenjacht was zondagavond te zien dat in de studio maar liefst 325.000 euro werd uitgedeeld door Linda de Mol. En dat betekent dat iemand thuis ook wordt verrast door Winston Gerschtanowitz. Hij belde aan bij een gezin met drie kinderen en gelijk bij de voordeur vloeien er al tranen. “Fuck hé!”, is de reactie van de vrouw des huizes. “Ik heb dat nog nooit gehad, al tranen bij de voordeur”, aldus Winston. Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Miljoenenjacht: Linda de Mol maakt veel los met opmerking over uitwonende kinderen Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Jan-Jurjen wint prachtig bedrag en rent naar zijn vrouw Christina Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's