Big Brother: Lindsey moet vlak voor de finale het huis verlaten

Big Brother: Lindsey moet vlak voor de finale het huis verlaten

Maandag 27 maart 2023 om 17:21

Helaas kunnen er maar vier bewoners naar de finale van Big Brother, een van hen heeft het huis moeten verlaten. De kijker heeft bepaald dat het voor Lindsey tijd was om te vertrekken. Nu zijn er nog vier kandidaten over die kans maken op de overwinning. Zaterdag 1 april is de grote finale van Big Brother.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Lindsey moet vlak voor de finale het huis verlaten Helaas kunnen er maar vier bewoners naar de finale van Big Brother, een van hen heeft het huis moeten verlaten. De kijker heeft bepaald dat het voor Lindsey tijd was om te vertrekken. Nu zijn er nog vier kandidaten over die kans maken op de overwinning. Zaterdag 1 april is de grote finale van Big Brother. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Zien: deze persoon heeft Big Brother moeten verlaten Bekijk deze video » Start finaleweek: Big Brother komt gelijk met schokkende mededeling Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's