Kijkers Vandaag Inside VERRAST door afwezige Wilfred: 'niet te vergelijken'

Kijkers Vandaag Inside VERRAST door afwezige Wilfred: 'niet te vergelijken'

Kijkers <em>Vandaag Inside</em> VERRAST door afwezige Wilfred: 'niet te vergelijken' Sam Hagens verving maandagavond tijdens Vandaag Inside Wilfred Genee, de vaste presentator en het misschien wel "onvervangbare" onderdeel van het illustere VI-trio. Toch vonden veel kijkers de tijdelijke presentator ook een verademing voor het programma, zo blijkt uit een ronde die Gids.tv deze avond over Twitter deed. DISCLAIMER: deze Twitter-ronde is gemaakt op maandagavond. Uiteraard is de mening van de Twitteraar niet gelijk aan de mening van alle Vandaag Inside-kijkers. FlexibelSam ontving de complimenten van veel Vandaag Inside kijkers voor de flexibiliteit die hij tentoonstelde in de best bekeken talkshow van Nederland. KritiekWe kennen Twitter inmiddels langer dan vandaag: er was ook de nodige kritiek. Overigens kwam er ook de nodige constructieve kritiek, maar niet van iedereen... Andere vervangerEen hoop Twitteraars hadden overigens graag een andere vervanger van Wilfred gezien op deze avond... Bekijk hierboven hoe Johan Derksen reageerde op de afwezigheid van Wilfred Genee. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. UNIEK: Wilfred Genee mist bij Vandaag Inside, Sam Hagens vervangt (video) Bekijk deze video » Bijzonder begin van Vandaag Inside, "wat komt u doen?" Bekijk deze video »
TV :
Monday 27 March 2023 om 23:47

Sam Hagens verving maandagavond tijdens Vandaag Inside Wilfred Genee, de vaste presentator en het misschien wel "onvervangbare" onderdeel van het illustere VI-trio. Toch vonden veel kijkers de tijdelijke presentator ook een verademing voor het programma, zo blijkt uit een ronde die Gids.tv deze avond over Twitter deed.

DISCLAIMER: deze Twitter-ronde is gemaakt op maandagavond. Uiteraard is de mening van de Twitteraar niet gelijk aan de mening van alle Vandaag Inside-kijkers.

Flexibel
Sam ontving de complimenten van veel Vandaag Inside kijkers voor de flexibiliteit die hij tentoonstelde in de best bekeken talkshow van Nederland.

Kritiek
We kennen Twitter inmiddels langer dan vandaag: er was ook de nodige kritiek. Overigens kwam er ook de nodige constructieve kritiek, maar niet van iedereen...

Andere vervanger
Een hoop Twitteraars hadden overigens graag een andere vervanger van Wilfred gezien op deze avond...

Bekijk hierboven hoe Johan Derksen reageerde op de afwezigheid van Wilfred Genee. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's