UNIEK: Wilfred Genee mist bij Vandaag Inside, Sam Hagens vervangt (video)

UNIEK: Wilfred Genee mist bij Vandaag Inside, Sam Hagens vervangt (video)

Maandag 27 maart 2023 om 23:24

Tegen alle verwachtingen in gebeurde er maandagavond iets unieks bij de talkshow Vandaag Inside: de bijna onmisbare presentator Wilfred Genee miste bij de opening van de show en er zat een voor de mannen bekende vervanger op zijn stoel.

UNIEK: <em>Wilfred Genee</em> mist bij <em>Vandaag Inside</em>, Sam Hagens vervangt (video) Tegen alle verwachtingen in gebeurde er maandagavond iets unieks bij de talkshow Vandaag Inside: de bijna onmisbare presentator Wilfred Genee miste bij de opening van de show en er zat een voor de mannen bekende vervanger op zijn stoel. OngelukRedelijk recent miste om mysterieuze wijze vast tafelhoofd Johan Derksen, nu is het Wilfred die mist. Zijn vervanger, Sam Hagens, vertelt dat het zoontje van Genee bij een ongeluk betrokken was. "Oefenen"Overigens is het niet de eerste keer dat Sam de vervanger is van Wilfred. De laatste keer was het echter vooral een ludieke actie: Sam mocht even oefenen tijdens het programma De Oranjewinter, toen bekend werd dat hij HLF8 zou gaan presenteren. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wilfred Genee: 'Sam Hagens, wil jij mijn plek innemen bij Vandaag Inside?' Bekijk deze video » Wilfred Genee teruggefloten door VI-kijkers: 'Dat kon eigenlijk niet' (video) Bekijk deze video » Bijzonder begin van Vandaag Inside, "wat komt u doen?" Bekijk deze video »
TV :

Ongeluk
Redelijk recent miste om mysterieuze wijze vast tafelhoofd Johan Derksen, nu is het Wilfred die mist. Zijn vervanger, Sam Hagens, vertelt dat het zoontje van Genee bij een ongeluk betrokken was.

"Oefenen"
Overigens is het niet de eerste keer dat Sam de vervanger is van Wilfred. De laatste keer was het echter vooral een ludieke actie: Sam mocht even oefenen tijdens het programma De Oranjewinter, toen bekend werd dat hij HLF8 zou gaan presenteren.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's