Vanavond in Steenrijk, Straatarm: geëmotioneerde vader kan zoon eindelijk honkbalspullen geven (video)

Vanavond in Steenrijk, Straatarm: geëmotioneerde vader kan zoon eindelijk honkbalspullen geven (video)

Woensdag 29 maart 2023 om 15:09

Vanavond in Steenrijk, Straatarm volgen we alleenstaande vader Richard en zijn zoon Alex, die honkbalfanaat is. Zij ruilen tijdelijk van woning met zakenpartners en ex-geliefden Sinclair en Patrick. Tijdens de ruil besluit Richard voor zijn zoon honkbalspullen aan te schaffen. Dat hij dit nu voor zijn zoon kan doen, ontroerd hem enorm.

Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder.

Vanavond in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: geëmotioneerde vader kan zoon eindelijk honkbalspullen geven (video) Vanavond in Steenrijk, Straatarm volgen we alleenstaande vader Richard en zijn zoon Alex, die honkbalfanaat is. Zij ruilen tijdelijk van woning met zakenpartners en ex-geliefden Sinclair en Patrick. Tijdens de ruil besluit Richard voor zijn zoon honkbalspullen aan te schaffen. Dat hij dit nu voor zijn zoon kan doen, ontroerd hem enorm. Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gezin Steenrijk, Staatarm gaat samen avontuur aan: 'Zo kan het dus ook' Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'Ik heb nog nooit getankt, in Turkije wordt dat voor me gedaan' Bekijk deze video » Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’ Bekijk deze video »

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's