Zien! Herman Finkers grapt in De Avondshow met Arjen Lubach over niet meer herkend worden (video)

Zien! Herman Finkers grapt in De Avondshow met Arjen Lubach over niet meer herkend worden (video)

Zien! <em>Herman Finkers</em> grapt in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over niet meer herkend worden (video) Herman Finkers mocht nadat hij op vrijdag bij Van Duin op de Achterbank te zien was, gisteren bij De Avondshow met Arjen Lubach aanschuiven. Wordt hij nog wel herkend als bekend cabaretier? Herman trakteert ons op een hilarische anekdote waaruit het antwoord blijkt! Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hierboven ook een video van Herman Finkers tijdens de premiere van De Beentjes van Sint-Hildegard. Bekijk ook Bij Van Duin op de achterbank: Herman Finkers ontdekte per ongeluk dat hij cabaretier was Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 29 maart 2023 om 17:30

Herman Finkers mocht nadat hij op vrijdag bij Van Duin op de Achterbank te zien was, gisteren bij De Avondshow met Arjen Lubach aanschuiven. Wordt hij nog wel herkend als bekend cabaretier? Herman trakteert ons op een hilarische anekdote waaruit het antwoord blijkt!

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hierboven ook een video van Herman Finkers tijdens de premiere van De Beentjes van Sint-Hildegard.

Actuele video's

Meer actuele video's