Zien! Herman Finkers grapt in De Avondshow met Arjen Lubach over niet meer herkend worden (video)

Zien! Herman Finkers grapt in De Avondshow met Arjen Lubach over niet meer herkend worden (video)

Zien! <em>Herman Finkers</em> grapt in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over niet meer herkend worden (video) Herman Finkers mocht nadat hij op vrijdag bij Van Duin op de Achterbank te zien was, gisteren bij De Avondshow met Arjen Lubach aanschuiven. Wordt hij nog wel herkend als bekend cabaretier? Herman trakteert ons op een hilarische anekdote waaruit het antwoord blijkt! Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hierboven ook een video van Herman Finkers tijdens de premiere van De Beentjes van Sint-Hildegard. Bekijk ook Op1: Herman Finkers is bang voor "Groningen 2.0" in Twente vanwege afvalwater Bekijk deze video » Zien: Herman Finkers en Brigitte Kaandorp spelen Johnny Depp en Amber Heard in Even tot hier Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Herman Finkers ontdekte per ongeluk dat hij cabaretier was Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Herman Finkers mocht nadat hij op vrijdag bij Van Duin op de Achterbank te zien was, gisteren bij De Avondshow met Arjen Lubach aanschuiven. Wordt hij nog wel herkend als bekend cabaretier? Herman trakteert ons op een hilarische anekdote waaruit het antwoord blijkt!

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hierboven ook een video van Herman Finkers tijdens de premiere van De Beentjes van Sint-Hildegard.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV