Bekijk: vriendinnen spreken bij elkaar af in Lang Leve de Liefde

Bekijk: vriendinnen spreken bij elkaar af in Lang Leve de Liefde

Voor het eerst in Lang Leve de Liefde: vriendinnen hebben date naast elkaar. En daar maken ze uitgebreid gebruik van. De meiden zijn wel weg van de jongens, maar ze zien ook nog wel wat dingetjes wat ze minder vinden.

Bekijk hieronder de video van Lang Leve De Liefde.

Bekijk: vriendinnen spreken bij elkaar af in <em>Lang Leve de Liefde</em> Voor het eerst in Lang Leve de Liefde: vriendinnen hebben date naast elkaar. En daar maken ze uitgebreid gebruik van. De meiden zijn wel weg van de jongens, maar ze zien ook nog wel wat dingetjes wat ze minder vinden. Bekijk hieronder de video van Lang Leve De Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: Sander kraakt Sara af vanwege kaaklijn, ‘Ik heb smaak’ Bekijk deze video » Shahin en Nikita hebben een mysterieus gesprek (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Sara is kritisch naar Sander, ''Ik vind je schoenen niks!'' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV