Lang leve de liefde: Sander kraakt Sara af vanwege kaaklijn, ‘Ik heb smaak’

Lang leve de liefde: Sander kraakt Sara af vanwege kaaklijn, ‘Ik heb smaak’

Thursday 30 March 2023 om 10:59

Het lijkt in eerste instantie wel te klikken in Lang leve de liefde, Sara zou bij Sander op de dating app wel naar rechts hebben geswiped. Maar dan krijgt ze een vernietigend antwoord van haar date. “In eerste instantie niet. Ik heb iets met kaaklijnen. Gewoon een smalle kaaklijn. Dat is het eerste waar ik altijd naar kijk. Je hebt niet zo'n smalle kaaklijn.” Hij benadrukt dat Sara wel een ‘lief koppie’ heeft, maar Sara trapt daar niet in. “Je zit me nou helemaal af te kraken omdat ik geen kaaklijn heb.” En dan komt Sander met de genadeklap. “Ik heb smaak.”

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Sander kraakt Sara af vanwege kaaklijn, ‘Ik heb smaak’ Het lijkt in eerste instantie wel te klikken in Lang leve de liefde, Sara zou bij Sander op de dating app wel naar rechts hebben geswiped. Maar dan krijgt ze een vernietigend antwoord van haar date. “In eerste instantie niet. Ik heb iets met kaaklijnen. Gewoon een smalle kaaklijn. Dat is het eerste waar ik altijd naar kijk. Je hebt niet zo'n smalle kaaklijn.” Hij benadrukt dat Sara wel een ‘lief koppie’ heeft, maar Sara trapt daar niet in. “Je zit me nou helemaal af te kraken omdat ik geen kaaklijn heb.” En dan komt Sander met de genadeklap. “Ik heb smaak.” Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Sharona in Lang Leve de Liefde: 'Brood smeren voor je? Rot op' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je mag best omkijken naar een mooie vrouw, anders doe ik het!' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's