De Verraders: veel BN'ers vinden het loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast!

De Verraders: veel BN'ers vinden het loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast!

<em>De Verraders</em>: veel BN'ers vinden het loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast! Bekijk in de video hierboven: wat vinden de Shownieuws-deskundigen van De Verraders? In De Verraders zie je de ene na de andere bekende Nederlander die het niet meer trekt. Door alle leugens en het bedrog hebben de sterren geen idee meer wie echt is en wie niet, en blijken je vrienden toch je vijanden te zijn. Dat maakt veel emoties los bij de BN’ers. Maar Nathan Rutjes lijkt daar geen last van te hebben. De altijd positieve ex-voetballer is helemaal in zijn nopjes als Getrouwe in het spel, nemen de andere deelnemers het iets te serieus? “Het is bijna een sociaal experiment. Maar ik ga er hartstikke goed op. Ik heb het naar m’n zin, jongens!”, zegt Rutjes. “Ik hoop dat ik zo lang mogelijk in het programma blijf.” Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Dit is het nieuwe programma 'Het Onbekende' van Renze Klamer (video) Bekijk deze video » Giorgio en Herman kijken terug op De Verraders, ''voelde me aan de kant gezet'' Bekijk deze video »
TV :
De Verraders: veel BN'ers vinden het loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast!
Friday 31 March 2023 om 13:07

Bekijk in de video hierboven: wat vinden de Shownieuws-deskundigen van De Verraders?

In De Verraders zie je de ene na de andere bekende Nederlander die het niet meer trekt. Door alle leugens en het bedrog hebben de sterren geen idee meer wie echt is en wie niet, en blijken je vrienden toch je vijanden te zijn. Dat maakt veel emoties los bij de BN’ers. Maar Nathan Rutjes lijkt daar geen last van te hebben. De altijd positieve ex-voetballer is helemaal in zijn nopjes als Getrouwe in het spel, nemen de andere deelnemers het iets te serieus? “Het is bijna een sociaal experiment. Maar ik ga er hartstikke goed op. Ik heb het naar m’n zin, jongens!”, zegt Rutjes. “Ik hoop dat ik zo lang mogelijk in het programma blijf.”

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's