Lang leve de liefde: Nikita ziet geesten en heeft een hoog libido

Lang leve de liefde: Nikita ziet geesten en heeft een hoog libido

Vrijdag 31 maart 2023 om 14:24

In Lang leve de liefde lijkt er een goede klik te zijn tussen Shahin en Nikita. In een compilatie is te zien hoe de twee vrijgezellen elkaar steeds beter leren kennen. In de slaapkamer moet wel snel een spiegel worden verplaatst, anders kunnen er geesten komen volgens Nikita. En Nikita doet uit de doeken dat ze een hoog libido heeft, Shahin vraagt zich af of zij zich wel kan inhouden…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Nikita ziet geesten en heeft een hoog libido In Lang leve de liefde lijkt er een goede klik te zijn tussen Shahin en Nikita. In een compilatie is te zien hoe de twee vrijgezellen elkaar steeds beter leren kennen. In de slaapkamer moet wel snel een spiegel worden verplaatst, anders kunnen er geesten komen volgens Nikita. En Nikita doet uit de doeken dat ze een hoog libido heeft, Shahin vraagt zich af of zij zich wel kan inhouden… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Sara is kritisch naar Sander, ''Ik vind je schoenen niks!'' Bekijk deze video » Bekijk: vriendinnen spreken bij elkaar af in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's