Bekijk: verwarde man steekt bezoeker van Nijmeegse moskee neer

Bekijk: verwarde man steekt bezoeker van Nijmeegse moskee neer

Door een steekpartij in een moskee in Nijmegen zijn vrijdagmiddag twee mensen gewond geraakt. De Vondelstraat in de wijk Bottendaal, waar de Eyup Sultan-moskee staat, is afgesloten voor onderzoek, meldt de politie.

Steekincident
De meldingen van het steekincident kwamen bij de hulpdiensten binnen om 13:45 uur. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en verschillende politiewagens waren snel ter plaatse. Het vrijdagmiddaggebed dat rond die tijd net zou beginnen, is afgelast.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Bekijk: verwarde man steekt bezoeker van Nijmeegse moskee neer Door een steekpartij in een moskee in Nijmegen zijn vrijdagmiddag twee mensen gewond geraakt. De Vondelstraat in de wijk Bottendaal, waar de Eyup Sultan-moskee staat, is afgesloten voor onderzoek, meldt de politie. SteekincidentDe meldingen van het steekincident kwamen bij de hulpdiensten binnen om 13:45 uur. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en verschillende politiewagens waren snel ter plaatse. Het vrijdagmiddaggebed dat rond die tijd net zou beginnen, is afgelast. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Zie: lichaam jongen (16) gevonden in sloot bij Bergen Bekijk deze video » Video: kind overleden op Arnhemse basisschool, politie doet onderzoek Bekijk deze video » Drama in Utrecht: meisje (7) overleden en 5-jarig jongetje zwaargewond na aanrijding bus Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV