Video: kind overleden op Arnhemse basisschool, politie doet onderzoek

Video: kind overleden op Arnhemse basisschool, politie doet onderzoek

Op een basisschool in Arnhem-Zuid is vrijdagmiddag een kind overleden. De politie is een onderzoek gestart, meldt Hart van Nederland.

Lees verder onder de video.

Video: <em>kind overleden</em> op Arnhemse basisschool, politie doet onderzoek Op een basisschool in Arnhem-Zuid is vrijdagmiddag een kind overleden. De politie is een onderzoek gestart, meldt Hart van Nederland. Lees verder onder de video. ReanimatieDe hulpdiensten werden even na 12.00 uur opgeroepen voor een medisch incident. Dit bleek uiteindelijk om een reanimatie te gaan. De brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is het kind overleden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: dieven stelen waardevolle oorlogsmonumenten uit tuin Airborne Museum Bekijk deze video » Zwaargewonde na val van vier hoog in Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 12-jarige jongen overleden door aanrijding met vrachtwagen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reanimatie
De hulpdiensten werden even na 12.00 uur opgeroepen voor een medisch incident. Dit bleek uiteindelijk om een reanimatie te gaan. De brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is het kind overleden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV