Kopen zonder kijken wordt Kijken zonder kopen, of is dit een 1 april-grap?

Kopen zonder kijken wordt Kijken zonder kopen, of is dit een 1 april-grap?

<em>Kopen zonder kijken</em> wordt <em>Kijken zonder kopen</em>, of is dit een 1 april-grap? Bekijk in de video hierboven: waarom vindt Peter Schouten dat hij een 1 april-grap is? Bijzonder nieuws vanuit RTL, want Kopen zonder kijken wordt Kijken zonder kopen! “Niet iedereen durft te kopen zonder te kijken. Dus daarom draaien we het dit seizoen om”, zo klinkt het in de video van het populaire programma. “Bob en Alex gaan voor jou op pad om de mooiste droomhuizen te spotten, zonder te kopen.” Zo kun je toch aan het programma meedoen, zonder hét punt waar het om draait in het programma: blind een koopcontract ondertekenen voor een woning. Of gaat het hier toch om een 1 april-grap? Bekijk de video van Kopen zonder kijken of Kijken zonder kopen hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Zien: Voortbestaan Kopen Zonder Kijken in gevaar door kantelende woningmarkt Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken Amerika: familie teleurgesteld in de kleur van het huis (video) Bekijk deze video »
TV :
Kopen zonder kijken wordt Kijken zonder kopen, of is dit een 1 april-grap?
Vrijdag 31 maart 2023 om 16:36

Bekijk in de video hierboven: waarom vindt Peter Schouten dat hij een 1 april-grap is?

Bijzonder nieuws vanuit RTL, want Kopen zonder kijken wordt Kijken zonder kopen! “Niet iedereen durft te kopen zonder te kijken. Dus daarom draaien we het dit seizoen om”, zo klinkt het in de video van het populaire programma. “Bob en Alex gaan voor jou op pad om de mooiste droomhuizen te spotten, zonder te kopen.” Zo kun je toch aan het programma meedoen, zonder hét punt waar het om draait in het programma: blind een koopcontract ondertekenen voor een woning. Of gaat het hier toch om een 1 april-grap?

Bekijk de video van Kopen zonder kijken of Kijken zonder kopen hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's