Shownieuws: 'Band Guus Meeuwis wil door met Groots-concerten' (video)

Shownieuws: 'Band Guus Meeuwis wil door met Groots-concerten' (video)

Friday 31 March 2023 om 17:18

<em>Shownieuws</em>: 'Band Guus Meeuwis wil door met <em>Groots</em>-concerten' (video) Treurig nieuws voor de fans van Guus Meeuwis: in 2024 zijn de allerlaatste Groots Met Een Zachte G-concerten in Eindhoven. In Shownieuws vertelde Anouk Smulders dat de bandleden van Guus niet blij zijn. 17 jaarGuus Meeuwis stopt na 17 jaar met Groots met een Zachte G-concerten. Dat heeft de Brabantse zanger donderdag bekendgemaakt in Khalid & Sophie. De reeks in 2024 wordt de laatste editie van de concertserie in het Philips Stadion in Eindhoven. Volgens Anouk Smulders is de band van Guus echter minder blij dat de concerten stoppen. 'Zij wilden dolgraag doorgaan.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zie: Guus Meeuwis speelt voor het eerst zijn nieuwe single: 'Voor Mijn Hart' Bekijk deze video »
Show :

Treurig nieuws voor de fans van Guus Meeuwis: in 2024 zijn de allerlaatste Groots Met Een Zachte G-concerten in Eindhoven. In Shownieuws vertelde Anouk Smulders dat de bandleden van Guus niet blij zijn.

17 jaar
Guus Meeuwis stopt na 17 jaar met Groots met een Zachte G-concerten. Dat heeft de Brabantse zanger donderdag bekendgemaakt in Khalid & Sophie. De reeks in 2024 wordt de laatste editie van de concertserie in het Philips Stadion in Eindhoven. Volgens Anouk Smulders is de band van Guus echter minder blij dat de concerten stoppen. 'Zij wilden dolgraag doorgaan.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's