Hart van Nederland: aanrijding tussen ambulance en personenauto bij Venlo (video)

Hart van Nederland: aanrijding tussen ambulance en personenauto bij Venlo (video)

Friday 31 March 2023 om 18:31

In Venlo heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een ambulance en een personenauto.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: aanrijding tussen ambulance en personenauto bij Venlo (video) In Venlo heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een ambulance en een personenauto. Lees verder onder de video. HelikopterEen aanrijding tussen een ambulance en personenauto heeft vrijdagmiddag plaatsgevonden op de A73 ter hoogte van Venlo. Een traumahelikopter is op de snelweg geland om medische assistentie te verlenen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Sekswerkers in Amsterdam: 'Wij willen niet verkassen, wij willen vrijheid!' (video) Bekijk deze video » Video: ravage na enorme brand Arnhem, 32 woningen ontruimd Bekijk deze video » Hart van Nederland: gaat statiegeld op blikjes wel werken? (video) Bekijk deze video »
TV :

Helikopter
Een aanrijding tussen een ambulance en personenauto heeft vrijdagmiddag plaatsgevonden op de A73 ter hoogte van Venlo. Een traumahelikopter is op de snelweg geland om medische assistentie te verlenen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's