Andy van der Meijde emotioneel in Veronica Offside over overlijden Thijs Slegers

Andy van der Meijde emotioneel in Veronica Offside over overlijden Thijs Slegers

Zaterdag 1 april 2023 om 19:05

Oud-journalist en PSV-perschef Thijs Slegers is overleden. In Veronica Offside wordt er gepraat over het verlies van Slegers.

Vriend
Voormalig voetballer Andy van der Meijden is aangedaan door het overlijden van Thijs. Zij hadden een vriendschappelijke band met elkaar. ''Het is een klap geweest, we hebben heel veel samen gedaan'' zegt Andy.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Andy van der Meijde emotioneel in <em>Veronica Offside</em> over overlijden <em>Thijs Slegers</em> Oud-journalist en PSV-perschef Thijs Slegers is overleden. In Veronica Offside wordt er gepraat over het verlies van Slegers. VriendVoormalig voetballer Andy van der Meijden is aangedaan door het overlijden van Thijs. Zij hadden een vriendschappelijke band met elkaar. ''Het is een klap geweest, we hebben heel veel samen gedaan'' zegt Andy. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Thijs Slegers (46) overleden: bekijk hoe Vandaag Inside de PSV-perschef onlangs eerde Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's