Matthijs (Bachelorette) lijkt sprekend op broer Monica Geuze, ''Ik zie de gelijkenissen''

Matthijs (Bachelorette) lijkt sprekend op broer Monica Geuze, ''Ik zie de gelijkenissen''

Saturday 1 April 2023 om 20:54

Matthijs kwam tot de laatste vier mannen tijdens het programma De Bachelorette. Sylvia Geersen heeft toch gekozen Matthijs te laten gaan omdat zij hem iets te rustig en lief vond. In De Bachelorette: Rozenpraat blikt Matthijs terug op zijn avontuur en reageert hij op zijn vertrek. De beelden zijn hieronder te zien.

Overeenkomsten
Voor de fans van het programma viel het op dat Matthijs sprekend op de broer van Monica Geuze, ook genaamd Matthijs, lijkt. Zij reageren hier beide op. ''Je ziet de gelijkenissen'' zegt Matthijs.

<em>Matthijs</em> (Bachelorette) lijkt sprekend op broer Monica Geuze, ''Ik zie de gelijkenissen'' Matthijs kwam tot de laatste vier mannen tijdens het programma De Bachelorette. Sylvia Geersen heeft toch gekozen Matthijs te laten gaan omdat zij hem iets te rustig en lief vond. In De Bachelorette: Rozenpraat blikt Matthijs terug op zijn avontuur en reageert hij op zijn vertrek. De beelden zijn hieronder te zien. OvereenkomstenVoor de fans van het programma viel het op dat Matthijs sprekend op de broer van Monica Geuze, ook genaamd Matthijs, lijkt. Zij reageren hier beide op. ''Je ziet de gelijkenissen'' zegt Matthijs. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. Bekijk ook De Bachelorette: Sylvia in tranen als ze respectvolle heren vergelijkt met exen Bekijk deze video » Samé in De Bachelorette tegen Sylvia: ''Je wilt niks van mij weten'' Bekijk deze video » Sylvia Geersen raadt tot drie keer de verkeerde jongen (De Bachelorette) Bekijk deze video »
TV :
Matthijs (Bachelorette) lijkt sprekend op broer Monica Geuze, ''Ik zie de gelijkenissen''

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's