De Bachelorette: Sylvia in tranen als ze respectvolle heren vergelijkt met exen

De Bachelorette: Sylvia in tranen als ze respectvolle heren vergelijkt met exen

Donderdag 23 maart 2023 om 12:41

Sylvia Geersen is in De Bachelorette openhartig over haar deelname aan het datingprogramma. Haar moeder en zus zijn erbij op date met de single heren, als het model vertelt dat ze veel heeft meegemaakt met relaties en een muur om haar heen heeft gebouwd. Ze barst in tranen uit als ze haar waardering uitspreekt over de warmte en het respect van de mannen die ze bij exen heeft gemist.

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

<em>De Bachelorette</em>: Sylvia in tranen als ze respectvolle heren vergelijkt met exen Sylvia Geersen is in De Bachelorette openhartig over haar deelname aan het datingprogramma. Haar moeder en zus zijn erbij op date met de single heren, als het model vertelt dat ze veel heeft meegemaakt met relaties en een muur om haar heen heeft gebouwd. Ze barst in tranen uit als ze haar waardering uitspreekt over de warmte en het respect van de mannen die ze bij exen heeft gemist. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. Sylvia Geersen in Vrienden van Lingo: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?' Bekijk deze video » Zie: Sylvia Geersen over rustig aan met zoenen in De Bachelorette: 'Vriendschap is de basis' Bekijk deze video »
TV :
De Bachelorette: Sylvia in tranen als ze respectvolle heren vergelijkt met exen

Actuele video's

Meer actuele video's