Wat is er aan de hand bij Vandaag Inside?, ''rumoer achter de schermen''

Wat is er aan de hand bij Vandaag Inside?, ''rumoer achter de schermen''

Sunday 2 April 2023 om 12:37

Komende woensdag is Mark Rutte weer te gast bij de talkshow Vandaag Inside. Iedereen was te spreken over de vorige uitzending waar Rutte te gast was. Alleen Rene van der Gijp was hier niet enthousiast over. ''Als jij hetzelfde doet als vorige keer, blijf ik thuis'' zei Rene vrijdagavond tegen Johan Derksen.

In Shownieuws praten ze verder over deze situatie en de verdere spanningen bij Vandaag Inside. ''Er is wat rumoer achter de schermen.''

Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 31 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Wat is er aan de hand bij <em>Vandaag Inside</em>?, ''rumoer <em>achter</em> de schermen'' Komende woensdag is Mark Rutte weer te gast bij de talkshow Vandaag Inside. Iedereen was te spreken over de vorige uitzending waar Rutte te gast was. Alleen Rene van der Gijp was hier niet enthousiast over. ''Als jij hetzelfde doet als vorige keer, blijf ik thuis'' zei Rene vrijdagavond tegen Johan Derksen. In Shownieuws praten ze verder over deze situatie en de verdere spanningen bij Vandaag Inside. ''Er is wat rumoer achter de schermen.'' Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 31 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Vandaag Inside: hoort Co Stompé niet gewoon aan tafel of anders aan de bar? Bekijk deze video » Johan Derksen brandt Aïcha Maghadi helemaal af: ‘Laat hier maar zien dat je zo goed bent’ Bekijk deze video » Vandaag Inside-tafel giert om politiek versslaggever, ''kan ik gaan?'' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's