Johan Derksen brandt Aïcha Maghadi helemaal af: ‘Laat hier maar zien dat je zo goed bent’

Johan Derksen brandt Aïcha Maghadi helemaal af: ‘Laat hier maar zien dat je zo goed bent’

Aïcha Marghadi emotioneel bij Beau over wangedrag bij NOS Sport: ‘Ik vind dit niet niks’

Aïcha Maghadi heeft woensdagavond haar verhaal gedaan bij Beau over hoe ze heeft geleden onder het wangedrag van haar collega’s bij NOS Studio Sport. Maar op steun van de heren van Vandaag Inside hoeft de presentatrice niet te rekenen. Volgens Johan Derksen droop het zelfmedelijden er van af, maar krijgt ze wel een uitnodiging voor hun talkshow. “Gaat het niet een beetje ver, als je niet geaccepteerd wordt, of aan wie dat dan ook ligt, om dan die andere partij kankergezwellen te noemen? Dan denk ik: waar heb je het over? Je hebt het gewoon niet gered daar”, aldus Derksen. “En als je zo goed bent zoals je zelf zegt, van mij mag ze hier een keer komen zitten en mag ze dat komen laten zien.”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen brandt Aïcha Maghadi helemaal af: ‘Laat hier maar zien dat je zo goed bent’ Aïcha Marghadi emotioneel bij Beau over wangedrag bij NOS Sport: ‘Ik vind dit niet niks’ Aïcha Maghadi heeft woensdagavond haar verhaal gedaan bij Beau over hoe ze heeft geleden onder het wangedrag van haar collega’s bij NOS Studio Sport. Maar op steun van de heren van Vandaag Inside hoeft de presentatrice niet te rekenen. Volgens Johan Derksen droop het zelfmedelijden er van af, maar krijgt ze wel een uitnodiging voor hun talkshow. “Gaat het niet een beetje ver, als je niet geaccepteerd wordt, of aan wie dat dan ook ligt, om dan die andere partij kankergezwellen te noemen? Dan denk ik: waar heb je het over? Je hebt het gewoon niet gered daar”, aldus Derksen. “En als je zo goed bent zoals je zelf zegt, van mij mag ze hier een keer komen zitten en mag ze dat komen laten zien.” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. ‘Trut’ Stéphanie Hoogenberk afgemaakt in Vandaag Inside: ‘Hélène Hendriks is tof wijf’ Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan wil best de slagroom van Nicol Kremers' borsten aflikken Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV