Zien! Wodka in ballon inhaleren in plaats van lachgas (RTL Nieuws)

Zien! Wodka in ballon inhaleren in plaats van lachgas (RTL Nieuws)

Zondag 2 april 2023 om 19:17

Zien! <em>Wodka in ballon</em> inhaleren in plaats van lachgas (<em>RTL Nieuws</em>) De eigenaar van een café in Leeuwarden bedacht een alternatief voor het inmiddels verboden genotsmiddel lachgas: wodka in een ballon inhaleren. RTL Nieuws verslaggever Daniel Verts nam twee ballonnetjes met vernevelde wodka en testte het effect. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Verrassende onthullingen in boek prins Harry: fles lachgas tijdens bevalling (video) Bekijk deze video » Bizar: mensen gooien lachgascilinder bij het afval waarna het ontploft (video) Bekijk deze video » Jamie Trenité in RTL Boulevard tijdens bevalling vriendin: "Ik had een klein slokje wodka bij me" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien! Wodka in ballon inhaleren in plaats van lachgas (RTL Nieuws)

De eigenaar van een café in Leeuwarden bedacht een alternatief voor het inmiddels verboden genotsmiddel lachgas: wodka in een ballon inhaleren. RTL Nieuws verslaggever Daniel Verts nam twee ballonnetjes met vernevelde wodka en testte het effect.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's