Promo Alles is muziek met Marieke Elsinga afgekraakt: ‘Vreselijk’ en ‘ongemakkelijk’

Promo Alles is muziek met Marieke Elsinga afgekraakt: ‘Vreselijk’ en ‘ongemakkelijk’

Promo <em>Alles is muziek</em> met Marieke Elsinga afgekraakt: ‘Vreselijk’ en ‘ongemakkelijk’ Bekijk in de video hierboven een emotionele Marieke Elsinga over het einde van haar zwangerschapsverlof Binnenkort kun je bij RTL 4 kijken naar het nieuwe programma Alles is muziek, deze muzikale show wordt gepresenteerd door Marieke Elsinga. Maar een nieuwe promo kan niet echt op veel enthousiaste reacties rekenen. In het programma gaan bekende Nederlanders muziek maken met allerlei alledaagse voorwerpen, en daar is een voorproefje van te zien in de nieuwe video. Een vrolijke Marieke staat een beetje te dansen en met speelkaarten te zwaaien. Meerdere kijkers vinden het een nogal ‘ongemakkelijke’ en ‘vreselijke’ video… Bekijk de opmerkelijke promo voor Alles is muziek met Marieke Elsinga hieronder. Alles is Muziek is vanaf zaterdag 8 april wekelijks om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Alles is Muziek terugkijken bij Gids.tv. Zoet: Marieke Elsinga neemt Jip mee naar Qmusic en geeft voeding tijdens de filemeldingen (video) Bekijk deze video » Zien: eerste beelden van Alles is Muziek, het nieuwe programma van Marieke Elsinga Bekijk deze video »
TV :
Promo Alles is muziek met Marieke Elsinga afgekraakt: ‘Vreselijk’ en ‘ongemakkelijk’
Monday 3 April 2023 om 10:27

Bekijk in de video hierboven een emotionele Marieke Elsinga over het einde van haar zwangerschapsverlof

Binnenkort kun je bij RTL 4 kijken naar het nieuwe programma Alles is muziek, deze muzikale show wordt gepresenteerd door Marieke Elsinga. Maar een nieuwe promo kan niet echt op veel enthousiaste reacties rekenen. In het programma gaan bekende Nederlanders muziek maken met allerlei alledaagse voorwerpen, en daar is een voorproefje van te zien in de nieuwe video. Een vrolijke Marieke staat een beetje te dansen en met speelkaarten te zwaaien. Meerdere kijkers vinden het een nogal ‘ongemakkelijke’ en ‘vreselijke’ video…

Bekijk de opmerkelijke promo voor Alles is muziek met Marieke Elsinga hieronder.

Alles is Muziek is vanaf zaterdag 8 april wekelijks om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Alles is Muziek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's