Zien: eerste beelden van Alles is Muziek, het nieuwe programma van Marieke Elsinga

Zien: eerste beelden van Alles is Muziek, het nieuwe programma van Marieke Elsinga

Donderdag 2 maart 2023 om 12:12

In de nieuwe muzikale spelshow Alles is Muziek strijden twee teams van BN'ers om alledaagse voorwerpen. Onder leiding van teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood proberen ze zo veel spullen te verzamelen waar ‘muziek in zit’, zodat ze uiteindelijk een nummer hiermee kunnen produceren. Aan het begin van de aflevering krijgen ze een hit toegewezen, uiteindelijk moeten ze deze spelen met de voorwerpen als instrumenten. Muziekfreak Marieke Elsinga praat de show aan elkaar.

Alles is Muziek onder leiding van presentatrice Marieke Elsinga is vanaf zaterdag 8 april wekelijks om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Alles is Muziek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: eerste beelden van <em>Alles is Muziek</em>, het nieuwe programma van <em>Marieke Elsinga</em> In de nieuwe muzikale spelshow Alles is Muziek strijden twee teams van BN'ers om alledaagse voorwerpen. Onder leiding van teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood proberen ze zo veel spullen te verzamelen waar ‘muziek in zit’, zodat ze uiteindelijk een nummer hiermee kunnen produceren. Aan het begin van de aflevering krijgen ze een hit toegewezen, uiteindelijk moeten ze deze spelen met de voorwerpen als instrumenten. Muziekfreak Marieke Elsinga praat de show aan elkaar. Alles is Muziek onder leiding van presentatrice Marieke Elsinga is vanaf zaterdag 8 april wekelijks om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Alles is Muziek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de promo voor Alles is Muziek in de video van RTL Boulevard hierboven. Kersverse moeder Marieke Elsinga heel blij met vriend Sander: "We doen het echt samen" (video) Bekijk deze video » Zoet: Marieke Elsinga neemt Jip mee naar Qmusic en geeft voeding tijdens de filemeldingen (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: eerste beelden van Alles is Muziek, het nieuwe programma van Marieke Elsinga

Bekijk de promo voor Alles is Muziek in de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's