De Bevers spelen rol in The Passion: ‘Makkelijk, hoef niks te zeggen’

De Bevers spelen rol in The Passion: ‘Makkelijk, hoef niks te zeggen’

Donderdag is het weer tijd voor het muzikale Paasspektakel The Passion. In deze editie zijn onder anderen De Bevers te zien. Ze hoeven zich niet urenlang voor te bereiden op hun rol, want John de Bever en zijn partner Kees Stevens spelen een gastrol. “Voor mij is het makkelijk, ik hoef niks te zeggen”, aldus de volkszanger.

Bekijk de video van The Passion hieronder.

The Passion 2023 is donderdag 6 april om 20.30 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna The Passion terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em> spelen rol in <em>The Passion</em>: ‘Makkelijk, hoef niks te zeggen’ Donderdag is het weer tijd voor het muzikale Paasspektakel The Passion. In deze editie zijn onder anderen De Bevers te zien. Ze hoeven zich niet urenlang voor te bereiden op hun rol, want John de Bever en zijn partner Kees Stevens spelen een gastrol. “Voor mij is het makkelijk, ik hoef niks te zeggen”, aldus de volkszanger. Bekijk de video van The Passion hieronder. The Passion 2023 is donderdag 6 april om 20.30 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna The Passion terugkijken bij Gids.tv. The Passion introduceert nieuw karakter in 2023: vrouw van Pilatus (video) Bekijk deze video » The Passion: eerste beelden Buddy Vedder die Sorry ik wou dat ik het anders kon zingt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's